Foto's

Wij zijn trots op de mooie resultaten die wij met ons bedrijf de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Bekijk hieronder een kleine greep uit ons portfolio… en raak je erdoor geïnspireerd? Neem dan gerust contact op om te kijken of we ook jouw woonwensen waar kunnen maken!

BADKAMERS

Een praktisch ingerichte, goed benutte ruimte voor een groot gezin of een luxe spa waarbinnen je volledig tot rust komt… Wat is jouw ideale badkamer? Stoere donkere tegels, een rustieke stijl gecombineerd met hout of juist een moderne, strakke en witte uitstraling; met deze sanitaire ruimte kan je echt alle kanten op!

KEUKENS

Keukens maken een steeds belangrijker deel uit van het huis. Waar er voorheen alleen gekookt werd, is het tegenwoordig dé ontmoetingsplek van de woning geworden. En de mogelijkheden voor zowel stijl als inbouwapparatuur en functionaliteiten zijn eindeloos. Stel samen met ons jouw perfecte keuken samen!

TIMMERWERK

Timmerwerk is vakmanschap! Onze timmerman heeft jarenlange ervaring en weet zijn perfectionisme om te zetten in oogverblindende resultaten. Of het nu gaat om het herstellen van houtrot, het ontwerpen en maken van een complete inbouwkast of het frezen van verfijnde ornamenten; laat dat maar aan ons over!

SCHILDERWERK

Binnen of buiten; goed schilderwerk is bepalend voor de complete uitstraling van jouw woning. We adviseren je daarom graag over onder andere kleurkeuzes, gebruiken alleen gerenommeerde merken zoals Sikkens en onze schilders – die oog voor detail hebben – blijven bijleren over onder andere de laatste verftechnieken.

DAKEN

Een dak is maar een dak? Niet voor BEWON! Het dak beschermt jouw huis en alle dierbare mensen en spullen daarbinnen. Zorgvuldig gaan onze dakbedekkers te werk om een waterdicht, duurzaam en mooi ogend resultaat te bereiken. Zink, lood, bitumen, dakpannen, shingles, isolatie; wij weten er wel raad mee!