TEGELWERK

Onze professionele tegelzetters hebben al heel wat (sanitaire) ruimtes voorzien van uiteenlopend tegelwerk. Voor een strak resultaat maken wij gebruik van goede kwaliteit voegsel, lijm en natuurlijk de beste gereedschappen. Goed tegelwerk doet veel met de complete uitstraling van de desbetreffende ruimte. Wij blijven daarom op de hoogte van de laatste tegelzet- technieken en legsystemen.

Schilderwerk

Schilderwerk - binnen en buiten - is bepalend voor het aangezicht van je woning. We brengen jouw ideeën tot tot leven met een uitgebreid kleuradvies en maken alleen gebruik van goede kwaliteit producten zoals Sikkens verf en latex. Ook onze schildertechnieken zijn geperfectioneerd voor een prachtig resultaat waar je nog lang plezier aan beleeft. Vakmanschap van de beste kwaliteit!

Elektra

Elektra draait om functionaliteit en veiligheid. Onze gecertificeerde elektriciens kunnen daarnaast goed adviseren over bijvoorbeeld het uitbreiden van de groepenkast en de plaatsing van stopcontacten. Wist je dat designstopcontacten en -lichtschakelaars daarnaast jouw woonstijl kunnen accentueren? We adviseren je graag over hoe je dit mooi op elkaar aan laat sluiten.

timmerwerk

Timmerwerk is vakmanschap. Of het nou gaat om het verhelpen van houtrot, het maken van een maatwerk kast, keukenkastjes, raamkozijnen, schuttingen of het plaatsen van een compleet dakkapel; het betreft millimeterwerk. Voorzien van een mooie afwerking door middel van frezen kan timmerwerk helemaal aangepast worden aan jouw stijl. Verfijnd en karaktervol!

Dakwerkzaamheden

Het dat is dé bescherming van alle dierbare mensen en spullen in jouw woning. Een professionele en toekomstbestendige aanpak en goed onderhoud is een must voor een duurzaam resultaat. Zink, lood, bitumen, dakpannen, singles, isolatie; wij weten er wel raad mee! Van onderhoudswerkzaamheden tot aan het vervangen van een compleet dak inclusief hemelwaterafvoer. Hulp nodig bij de subsidieaanvraag voor dakisolatie? Ook dat klopt bij ons aan!

Stucwerk

De basis van een strakke en rechte muur: stucwerk. een vak apart dat onze stukadoors tot in de puntjes beheersen. Zij zorgen ervoor dat de wanden naadloos 90 graden gestukt wordt, als perfecte ondergrond voor bijvoorbeeld schilderwerk of behang. Perfect stucwerk voor zowel binnen als buiten: BEWON!

Loodgieterswerk

Kleine klussen aan de afvoer, vervanging van de cv-installatie, vloerverwarming aanleggen of complete badkamers en keukens installeren tot aan de handdoekhaakjes aan toe? Wij realiseren het! Wij kiezen daarbij voor de beste leveranciers tegen scherpe prijzen. We werken schoon, netjes en volgens een strak schema om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Aanbouw / Uitbouw / dakkapel

Extra woonruimte creëren kan met een aanbouw, uitbouw of dakkapel. We hebben ervaren architecten in ons netwerk die je desgewenst kunnen voorzien van advies en tekeningen. Ook helpen we je graag met de eventuele aanvraag van vergunningen. Zo kunnen wij van a tot z aan jouw wensen voldoen en de ruimte realiseren waardoor je woning nog beter bij jouw leefstijl past. Wist je dat de waarde van jouw woning bovendien meteen stijgt door een bouw, uitbouw of dakkapel? Een goede investering dus!

Vraag meteen een offerte aan en maak een vrijblijvende (bel)afspraak!