OVER ONS

BOUW, VERBOUW, RENOVATIE EN ONDERHOUD IN OMGEVING DEN HAAG

Een vast team van 14 professionals met elk een eigen specialisme, maakt van ons bedrijf een uniek alles-onder-één-dak-concept. Dit concept heeft als voordeel dat onze klanten – zowel particulier als zakelijk – te maken krijgen met een vast contactpersoon, ook bij grote projecten. Bovendien zijn planning, samenwerking en afstemming tussen onze ervaren werknemers geperfectioneerd sinds de oprichting van ons familiebedrijf ruim 20 jaar geleden, met een soepel verloop van het (ver)bouwproject als resultaat.

Lydia Baumgarten
Directeur/Klantmanager

Lydia is de vrolijk noot binnen het bedrijf. Enthousiast pakt zij elke uitdaging met beide handen aan. Dankzij haar communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en klantgerichte instelling weet zij de woonwensen van klanten om te zetten in concrete plannen.

Stefan Baumgarten
Directeur/Administratie

Georganiseerd als hij is, laat Stefan de gehele backoffice op rolletjes verlopen. Met zijn IT-achtergrond en toekomstgerichte blik is hij vooruitstrevend in het efficiënter maken en automatiseren van bedrijfsprocessen. Stefan brengt orde en rust op ons kantoor!

Pavel Repka
Adviseur / Calculatie

Zijn jarenlange ervaring is onmisbaar om de gewenste kwaliteit te bereiken op een efficiënte en toekomstbestendige manier. Vol humor deelt hij met ons team al zijn kennis van materialen en bouwtechnieken.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT VOOROP

Kwaliteit? Dat is toch wel een van de belangrijkste pijlers binnen ons familiebedrijf. Voor ons is alleen het beste goed genoeg en dat is bij al onze klanten terug te zien. In het eindresultaat én tijdens het gehele (ver)bouwproces. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, maken we gebruik van materialen van gerenommeerde merken en samenwerkingspartners, de beste gereedschappen en bewezen werkwijzen. We combineren jarenlange kennis en ervaring met moderne technieken en al onze werknemers zijn op de hoogte van de laatste ins en outs op hun vakgebied.

SERVICE VOOR HET BESTE RESULTAAT

We schenken veel aandacht aan onze klanten om tot een eindresultaat naar volle tevredenheid te komen. Iedereen is uniek, zo ook ieders wensen. De fase voorafgaande aan de (ver)bouw is voor ons daarom net zo belangrijk. Het doornemen van alle wensen, het adviseren over de mogelijkheden, het zorgvuldig opstellen van een uitgebreide offerte, het maken van een strakke en duidelijke planning… het zorgt er allemaal voor dat jouw woonwensen uitkomen! Het grootste gedeelte van onze service in dit voortraject is bovendien gratis. Want ook dát is BEWON!